Fem grunner til at du bør flytte regnskapet til skyen

Enklere arbeidshverdag, mindre papirer og mer kontroll. Det er mange argumenter for å flytte regnskapsføringen over i et skybasert system som PowerOffice Go. Vurderer du å bytte kan kanskje disse fem argumentene hjelpe deg med avgjørelsen.

2. Mer tid til andre ting

I mange jobber er det en utfordring å få tiden til å strekke til. Kanskje går mye av tiden bort til oppgaver som føles både overfladiske og unødvendige. PowerOffice Go løser mange av disse oppgavene for deg. Programmet forenkler timeføring, levering av reiseregninger, betaling, kommunikasjon med regnskapsfører og mye mer. Slik blir Go utvilsomt et hjelpemiddel som lar deg få mer tid til andre arbeidsoppgaver

Whats that!!

3. Alltid oppdatert regnskap

Med regnskapssystemer som ikke er skybaserte kan det være en utfordring å holde tallene oppdaterte til enhver tid. Med PowerOffice Go vil de fleste oppdateringer gå automatisk. Noe som igjen betyr at du slipper å bekymre deg for om du har husket å plotte inn alle nødvendige data. At du alltid har tallene tilgjengelig hjelper deg også å få full oversikt i sanntid.

DSCF2743-2.jpg

4. Vær integrert med banken

Digitale regnskapssystemer som PowerOffice Go tillater en rekke integrasjoner, som for eksempel integrasjon med Office 365. PowerOffice er også første leverandør av bankintegrasjon til 99% av alle landets banker. Dette vil si, at du med riktig skybaserte regnskapssystem, har full oversikt over alle tall til enhver tid uten å måtte logge inn i nettbanken.

5. Slå et slag for miljøet

Mindre papirer i omløp betyr også en vesentlig gevinst for miljøet. Det er kanskje en liten dråpe i havet, men økt digitalisering generelt er en gevinst for miljøet. I 2016 ble 750.000 tonn papir og papp levert til avfallshåndtering i Norge, ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå. Med mindre papir i omløp på norske arbeidsplasser vil dette tallet reduseres.


Les mer om bedrifter som bruker PowerOffice GO her eller kontakt oss for en prat!

www.skybasertregnskap.no