Teknologiselskapet som tenker trygghet i alle ledd

Scroll ned

Xplora Mobile produserer smartklokker til barn. Det gir både foreldrene og barna en ekstra trygghet i hverdagen.

– I likhet med PowerOffice har vi vært svært opptatte av brukervennligheten i teknologien, forteller daglig leder Kjetil Fennefoss i Xplora Mobile.


Smarttelefonen er største konkurrent

Fennefoss peker på at det per i dag er få direkte konkurrenter og at smarttelefonen således er deres argeste konkurrent.

– Siden mye av markedsføringen vår bygger på å være et mer barnevennlig alternativ til smarttelefonen, sier han.

– Smarttelefonen tilbyr en del funksjoner som kanskje ikke egner seg for mindre barn. Det være seg Youtube og andre sosiale medier, der barn kan bli eksponert for alt mulig rart.

Med smartklokken vår, slipper foreldrene bekymringen rundt hva barna eksponeres for, legger ha til. På denne måten får barna en mer gradvis inngang til livet med smarttelefon.

– Det føles som en ekstra trygghet for foreldrene, men skal samtidig være en spennende og underholdende gjenstand for barna, fremholder Fennefoss.

Finn en regnskapsfører som bruker PowerOffice her!


Xplora Mobile AS


15 ansatte

Stiftet i 2014

Omsetning 2017: 32 MNOK

Daglig leder: Kjetil Fennefoss

XPLORA_APP.png

PowerOffice Go er et fantastisk bra verktøy.

Det er regnskapsfører Lasse Braathen i AccountOnline som håndterer økonomien til Xplora. Han forteller at PowerOffice Go gjør samarbeid og kommunikasjon med Xplora enkelt.

Med PowerOffice på laget

– Det beste med PowerOffice Go er helheten. De har sørget for å lage et system der alle funksjoner sømløst samarbeider, forteller Braathen. Han trekker frem at arbeidshverdagen har blitt enklere etter at AccountOnline byttet til PowerOffice Go.

– Alt er lettere når vi har alt i ett system. Programmet er veldig intuitivt og lett å bruke, og gir enkelt mulighet for arbeidsdeling med kunden. I tillegg er support-avdelingen hos PowerOffice veldig lydhøre og tar forespørsler på alvor. Vi ser at ting vi etterspør blir jobbet med og løst, sier regnskapsføreren.

Les også: Fem grunner til å flytte regnskapet i skyen

Ser likheter med PowerOffice

Også Fennefoss i Xplora har merket seg hvordan PowerOffice Go har gjort ting lettere i samarbeidet mellom dem og regnskapsfører.

– PowerOffice Go et fantastisk bra verktøy. Vi kan holde kontroll på likviditet og regninger til enhver tid og systemet har veldig god informasjonsflyt. Vi er svært godt fornøyde, sier han.

– Hva tenker du er de største likhetene mellom Xplora og PowerOffice?

– Umiddelbart tenker jeg på brukervennlighet og at både vi og PowerOffice ønsker å lage produkter som er enkle å forstå og sette seg inn i, avslutter Fennefoss.


www.skybasertregnskap.no